Suatu Perjalanan
Friday, September 26, 2003
  Semalam: Hangin gak aku. Tak der sapa yang ingat birthday aku.
Takde sapa yang nak celebrate... tapi sorang budak kelas aku, siti aishah boleh tau plak birthday aku... Malam tu, tak sangka, ingatkan takder sapa ingat birthday aku, my sis bagi msg kat aku... Kurang skit la hangin aku nih....

Sekarang: probably i'm the happiest creature in the whole wide world....
Linkin Park datang 15 oktober ni... tapi aku confuse skit... entah la nak pegi ke tak?..
Kalo aku pegi, nanti terlepas kuliah.... camner haa...
Tolong bagi idea skit... email: amri5413@yahoo.com

Info pasal Linkin Park Live In Malaysia
Tiket: GRAND STAND - RM127 (Reserved seating)
OPEN FIELD - RM127 (Standing)
SCORE BOARD STAND - RM82 (Free seating)
VI STAND - RM102 (Free seating)

Tempat kat mana korang boleh cari tiket :
All tickets category can be purchased at :-

* KLCC - Video Ezy
* Sg Wang Plaza - Video Ezy
* Lot 10 - Information Counter
* Starhill - Information Counter
* Cheras Leisure Mall - Music Valley
* Sunway Pyramid - Fantasy Music Centre

Free seating/standing tickets only can be purchased at :-

* Desa Sri Hartamas - Video Ezy
* One Utama - Tower Records
* Midvalley Megamall - Music Valley & Tower Records
* Klang Shaw Centre Point - Music Valley
* Metro Plaza Kajang - Music Valley
* Green Town Ipoh - Music Valley
* Terminal One, Seremban - Music Valley
* Mahkota Parade Melaka - Music Valley
* Holiday Plaza, JB - Music Valley
* Midland Park, Penang - Music Valley
* Komtar, Penang - Music Valley
* Gurney Plaza - Tower Records

Lagi info kat : Axcess Ticket 
Thursday, September 18, 2003
  Hari ini tak ada yang best pun.... 
Friday, September 12, 2003
  Perjalananku telah lama ku mulakan. Coretan ini hanyalah untuk menyambung ceritaku pada medium yang baru. Maklumlah, zaman IT lah katakan.
Dengan lafaz Bismillah, aku mulakan. Coretan kisah ku hanyalah (mungkin..) rekaan. Baca boleh, percaya jangan... Cerita-cerita ini mungkin anda hanya khayalkan. Mungkin anda pernah mimpikan. Mungkin pernah di dengarkan. Mungkin juga pernah dilakukan dan mungkin juga anda yang melakukan.....

Kisah pun bermula.... 
Suatu kembara yang abadi, yang tiada taranya....

ARCHIVES
09/01/2003 - 10/01/2003 /


Powered by Blogger